ClubsHPKnollendam

Lange winterstop voor vv Knollendam

Dit seizoen heeft Knollendam gelukkig weer een eerste elftal en het team komt uit in de 5e klasse zondag. De nieuwe en deels ook onervaren groep spelers hebben een lastige 1 competitiehelft achter de rug. Niet alleen doordat het niveau in sommige wedstrijden (nog) te hoog lag,  maar ook doordat ze soms weken niet in actie hoefden te komen, aangezien de competitie nog maar uit 9 teams bestaat.

Desondanks is trainer Andy Huitema redelijk tevreden en dan met name over de ontwikkeling van zijn spelers individueel en als groep. Na 5 (grote) nederlagen werd in goede wedstrijd de 1e overwinning behaald en vlak voor winterstop werd ook Nautilus met 6-2 verslagen. In de stand staat de ploeg op een 8e plek met 6 punten. Als de ontwikkeling zich doorzet worden er ook zeker nog meer punten verwacht na de winterstop.

Zondag 8 januari komt Knollendam weer voor de eerste keer bij elkaar als ze een Nieuwsjaarswedstrijd spelen tegen Oud Knollendam spelers. Enkele dagen later, vanaf donderdag 12 januari starten weer de training en dinsdag 17 januari staat de oefenwedstrijd tegen Assendelft 2 op het programma. Aangezien de competitie pas op 5 februari, met  een thuiswedstrijd tegen nummer 3 OSC, weer start, wordt er nog gekeken om nog een oefenwedstrijd in te plannen.

foto Knollendam


Laatste Knollendam publicaties