BWClubsHP

Koningsnacht darttoernooi bij Blauw Wit W weer geslaagd

Met koningsnacht werd er bij Blauw Wit W. weer traditioneel gedart. Ook dit jaar stond er een Koppeltoernooi op het programma.

Om 19:30 uur waren er maar liefst 15 koppels die de strijd aan gingen voor de wisselbokaal. Er werd gestart in 3 poules van 4 en 1 poule van 3. De nummers 1 gingen door naar de kwartfinale. De nummers 2 en 3 speelden een tussenronde en de nummers 4 gingen door naar de “loserspoule”.

De “loserspoule” werd overtuigend gewonnen door Sander Bootsman / Marcel Lengkeek. Zij waren in deze poule te sterk voor de andere twee koppels (Jeffrey Kat / Quint de Graaf en Stefan van Eerde / Mitchell Veldhuis).

De uiteindelijke winst ging tussen Dennis van Houten / Marco Zuidam (kampioenen in 2022) en Roy de Saegher / Thierry Tijms. De finale werd met 3-0 gewonnen door Roy de Saegher / Thierry Tijms. Zij wisten zo het toernooi te winnen zonder een leg af te staan. De strijd om plek 3 was een prooi voor Christian Ilonga / Jesper Maarseveen. Zij wisten de gebroeders Roland & Marc Bootsman met 3-1 te verslaan.

Foto’s/info Blauw Wit W

Laatste Blauw Wit W publicaties