ClubsHPWestzaan

Westzaan wil weer starten met Dames team

Bij vvv Westzaan zijn er plannen om volgend seizoen weer te beginnen met een Dames senioren team. Aanstaande dinsdag 9 mei houdt de club dan ook een inloopavond van 19.00 uur tot 20.00 uur voor eventueel geïnteresseerde (oud-)speelsters.

Voorheen beschikten we bij vvv Westzaan altijd over een Dames team, maar helaas is daar ruim 4-5 seizoenen geleden een einde aan gekomen, aldus jeugdvoorzitter Sandra Lelieveld-Gorthuis, die samen met voorzitter Dirk Schreuder de initiatiefnemer is voor deze inloopavond. Hierdoor zijn er meerdere speelsters die van origine een band hebben met de club al enkele jaren elders actief. Sommige van die speelsters hebben onlangs aangegeven het liefst weer bij vvv Westzaan te komen voetballen, als dat mogelijk zou zijn. Daarnaast hebben we momenteel een 18+ meidenteam dat meedoet aan de 7 tegen 7 competitie op de vrijdagavond. Ook in dit team zijn er meerdere speelsters die ondanks dat ze het heel erg naar hun zin hebben, weer heel graag op een heel veld willen spelen.

Voor deze speelsters zouden we graag (weer) de mogelijkheid bieden om bij Westzaan te (blijven) voetballen. Maar deze potentiële kern is nu nog te klein om al daadwerkelijk een nieuw team in te schrijven. We hopen dan ook met onder andere deze inloopavond meer nieuwe (oud-)speelsters te overtuigen om Westzaan te komen spelen, zodat we onze plannen om weer met een Dames team te beginnen daadwerkelijk verder kunnen gaan uitwerken.

Voor meer informatie over de inloopavond of als je wilt aanmelden voor het nieuwe team, kun je contact opnemen met Sandra Lelieveld-Gorthuis, door een mail te sturen naar jeugdvoorzitter@vvvwestzaan.nl

foto vvv Westzaan


Laatste Westzaan publicaties