ClubsHPZaandijk

Hemelvaart Toernooi zvv Zaandijk groot succes

Het was gisteren weer een topdrukte op het complex van zvv Zaandijk, waar het jaarlijkse Hemelvaart Toernooi werd gehouden. Het toernooi bij zvv Zaandijk bestaat al rond de 35 jaar en werd oorspronkelijk georganiseerd door de zaterdagploeg van de club. In eerste instantie was het nog een sterk bezet toernooi, met zelfs Ajax ZM3 een keer als deelnemer, maar daarna is uitgegroeid tot vooral een gezelligheidstoernooi.

Gisteren deden er maar liefst 13 elftalen mee, met veelal Zaandijk spelers en speelsters, maar ook de korfballers van KZ waren dit jaar weer met een team vertegenwoordigd. Op 3 velden werden er spannende, gezellige maar vooral sportieve wedstrijden gespeeld en uiteindelijk was het team van Apple Bandit de sterkste. Na de prijsuitreiking, waarbij ook nog de Zaandijk VR (zon) gehuldigd werden voor het behaalde kampioenschap, barstte het feest helemaal los tot de late uurtjes. 

Organisator Hans van Rijsse sprak van een zeer geslaagde dag en was dankbaar voor de inzet van alle vrijwilligers (achter de bar/keuken) en alle scheidsrechters die de wedstrijden in goede banen leidden.