ClubsHPSaenden

Alleen maar winnaars Husseltoernooi Saenden

Vandaag werd bij Saenden weer het traditionele Husseltoernooi gehouden. Onder schitterende omstandigheden werd er na 2 jaar afwezigheid van het Toernooi weer volop gevoetbald op het A-veld. Maar liefst 17 teams van 7 spelers/speelsters speelde in 4 poules haar wedstrijdjes, gevolgd door de finale wedstrijden.  

Ondanks dat het toernooi vooral om de gezelligheid ging, was er uiteindelijk toch een team wat een jaar lang de sportieve eer mag dragen. Team Welles won deze editie de beker, terwijl de poedelprijs naar Opa’s Trots ging. Ook was er weer een prijs voor het geklede team. Mede organisator Tessa van Deijzen: het is leuk om te zien dat de laatste edities de ploegen weer meer moeite doen om zich leuk te kleden. Er waren vandaag meerdere teams leuk verkleed, maar team FC Waar is Wally was niet alleen origineel maar had ook de Saenden kleuren in het tenue verwerkt.  

De organisatie, verder bestaande uit Chelsea Haaker, Elena Tanahatoe en Ron Rijkers was in ieder geval weer zeer te spreken over de opkomst en het verloop van het toernooi. De gezellige sfeer zat er van vanmorgen vroeg meteen al in en alle wedstrijdjes verliepen uiterst sportief. Terwijl de dag nog lang niet afgelopen is, keken ze al weer uit naar de volgende editie!   

Laatste Saenden publicaties