ClubsHPJisp

Grote opbrengst Paasactiviteiten jeugd vv Jisp

Maandagmiddag was het zeer bedrijvig op het complex van vv Jisp. Niet alleen speelde het eerste elftal de topper tegen koploper Vrone (2-2), ook werden er diverse Paasactiviteiten voor de jeugd georganiseerd.

vv Jisp heeft afgelopen jaar door omstandigheden niet meegedaan aan de Grote Clubactie en wilden de jeugdafdeling wat financiële ruimte geven om leuke activiteiten te organiseren en wat nieuwe trainingsspullen voor de jeugd aan te schaffen. De jeugdcommissie van vv Jisp had de krachten gebundeld met de Recreatie Commissie Jisp om gezamenlijk een heel programma samen te stellen.

Zo werd er onder andere een Sponsorloop gehouden, konden de kinderen Paashaas schieten, was er een Paasei parcours die afgelegd moest worden en was er ook nog een wedstrijd Eieren vangen. Naast de ze activiteiten werden er ook nog Cupcakes verkocht en was er een Tombola met schitterende prijzen.    

Ondanks de regen was de opkomst goed en werd er alleen al met de Sponsorloop ruim € 1.400,= opgehaald. De inkomsten van de overige activiteiten worden later nog bekend gemaakt. De organisatie was in ieder geval zeer tevreden en waren dankbaar voor alle medewerking en support.  

Bron/foto’s vv Jisp en Recreatie Commissie Jisp

Laatste vv Jisp publicaties