ClubsHerculesHP

Blije gezichten bij Paastoernooi bij Hercules Zaandam

Na het grote succes van vorig jaar werd er op 1e Paasdag bij Hercules Zaandam weer gevoetbald. Toon Nugter, de coördinator / trainer van de onderbouw, organiseerde voor de tweede keer het Flexitank Solutions Hercules Toernooi voor de jongste spelers tot 7 jaar.

Naast teams van de gastheer deden er diverse Zaanse clubs (RCZ, KFC, WSV’30 en OFC) met één of meerdere teams aanwezig en in totaal deden er 20 ploegen mee aan het Paastoernooi dat op het A-veld werd gespeeld. Tussendoor speelden ook nog de Hercules Tijgers en de RCZ Kabouters onderlinge wedstrijdjes. Onder toeziend oog van (groot)ouders werd er tijdens de wedstrijden met veel plezier en enthousiasme gestreden. En als de spelertjes even niet hoefden te spelen, konden ze zich helemaal uitleven op de gigantische luchtkussen. 

Aangezien het toernooi in teken stond van sportiviteit en plezier kreeg iedereen na afloop dezelfde standaard en een heerlijke chocolade Paashaas uitgereikt. Gezien de reacties van de teams en toeschouwers, kon Toon Nugter / Hercules Zaandam weer spreken van een zeer geslaagde dag en lijkt er een nieuwe traditie te zijn ontstaan

Laatste Hercules Zaandam publicaties