ClubsHPKFC

KFC JO11 TOP toernooi geslaagd

Maandag werd op het complex van KFC de 1e editie van het JO11 KFC TOP toernooi georganiseerd. Na het bekend internationale Tijsterman toernooi voor JO09 teams, moet dit het 2e prestigieuze toernooi worden bij de onderbouw van de Koogers.

In totaal kwamen er 10 teams in actie, die verdeeld werden over 2 poules. Met name in poule B was het erg spannend welk teams zich zouden plaatsen voor de halve finales. Uiteindelijk waren dat poule winnaar Puremersteijn en AFC Quick 1890, dat op doelsaldo net iets sterker was dan Koninklijke HFC. In poule A won KFC alle 4 wedstrijden en eindigde Born to Play Academy als 2e in de poule.

Na de poulefase werden in onderlinge wedstrijden de plaatsten 5 t/m 10 bepaald en werden ook de halve finales gespeeld waarin KFC en Purmersteijn zich voor de finale wisten te plaatsen. Na een spannende wedstrijd was KFC uiteindelijk met 2-1 de sterkste in de finale en werden ze als eerste winnaar van het JO11 KFC TOP toernooi onder toeziend oog van veel toeschouwers gehuldigd  

Bron/foto KFC


Laatste KFC publicaties