ClubsHPKnollendam

Geslaagde viering jubileum 90-jarig vv Knollendam

31 januari bestond vv Knollendam precies 90 jaar en dat werd afgelopen dagen op het eigen complex volop gevierd. Op de slotdag van de festiviteiten werd zaterdagmiddag het Gerbrand Bloem toernooi georganiseerd.

Er hadden zich uiteindelijk 8 teams voor het Toernooi opgegeven en onder prachtige omstandigheden werd er in 2 poules van 4 teams diverse 7 tegen 7 wedstrijden gespeeld. Na de poulefase volgde nog de finalewedstrijden waarbij de eindstand werd bepaald. Het team van Polder Panda werd uiteindelijk de winnaar van het toernooi, al ging het Toernooi uiteraard vooral om de gezelligheid. Na afloop van de wedstrijden was er nog het afsluitende jubileumfeest met live muziek in de feesttent.  

Mede organisator en trainer van vv Knollendam Andy Huitema keek dan ook zeer tevreden toe. “Niet alleen vandaag, maar ook de festiviteiten van afgelopen dagen waren goed verlopen. We zijn misschien een kleine club, maar het is goed te zien dat de (oud) leden wel een sterke binding met de club en met elkaar hebben. Onder ander de reünie en de wedstrijd tussen oud eerste elftal spelers waren dan ook druk bezocht en het was super gezellig dat iedereen elkaar weer zag en herinneringen konden ophalen.

Tegelijkertijd moeten we echter ook naar de toekomst kijken, aangezien we sinds dit seizoen geen eerste elftal meer hebben en er nog maar 2 teams in de competitie spelen. We zijn dan ook druk in gesprek met de spelers die overgebleven waren van het eerste elftal, maar ook met potentiële nieuwe spelers. Meerderen hebben ook al op de dinsdagavond meegetraind, maar we kunnen nog steeds wel nieuwe spelers gebruiken. Want deze club verdient meer dan de huidige 2 teams, dat hebben de afgelopen dagen wel weer bewezen.” 

Tussen alle festiviteiten door werd er ook stil gestaan bij het naderende aftreden van voorzitter George Zwart. Tijdens de reünie werd hij al verrast door de Burgermeester met een benoeming tot lid in de orde van Oranje-Nassau, zaterdagmiddag krijg hij tijdens het slotfeest ook nog eens de gouden speld van de KNVB overhandigd voor zijn inzet in de afgelopen jaren

(foto’s/info benoeming George Zwart: vv Knollendam)


Laatste Knollendam publicaties