BWClubsHP

Enne van der Schaaf benoemd tot Lid van veler Verdiensten Blauw Wit W

Op dinsdag 8 november werd bij Blauw Wit W de Algemene Ledenvergadering gehouden in clubhuis De Spil. Tijdens de Algemene Ledenvergadering werd er door het bestuur teruggekeken naar het seizoen 2021/2022, maar vond er onder andere ook de benoeming van Lid van vele Verdiensten plaats. 

Deze titel is een soort extra onderscheiding, die al enige tijd geleden bij de club in het leven is geroepen,  en zit tussen Lid van Verdiensten en Erelid in. Enne van der Schaaf, die dus al Lid van Verdiensten was,  ontving deze benoeming voor zijn vele werkzaamheden binnen de club. 

Enne van der Schaaf was in zijn vele jaren als vrijwilliger onder andere elftalleider bij het hoogste jeugdteam, zat hij in de elftalcommissie, was hij een jaar jeugdvoorzitter en nam hij ook plaats in het hoofdbestuur. Daarin was hij verantwoordelijk voor “Groen & Opstal” van het complex. Jarenlang was Enne van der Schaaf ook “chef’ van de Maandagploeg van Blauw Wit W.. Ook al is hij met de aansturende werkzaamheden sinds kort gestopt, hij helpt nog steeds wekelijks mee bij de Maandagploeg met allerlei klussen op het complex.

Informatie + foto: Blauw Wit W

Laatste Blauw Wit W publicaties