ClubsHerculesHPWSV

Dubbelslag Hercules Zaandam op Freek Hypotheek Toernooi WSV’30

Zondag was op het complex van WSV’30 de finaledag van het Freek Hypotheek Toernooi. ’s Morgens werden de wedstrijden gespeeld door de 2e elftallen en ’s middag kwamen de 1e elftallen in actie.

Onder prachtige omstandigheden en voor een redelijk aantal toeschouwers werd er in elke wedstrijd volop gestreden om de winst. De finale bij de 2e elftalen ging tussen WSV’30 en Hercules Zaandam, waarbij de laatste ploeg uiteindelijk met 2-3 aan het langste eind trok. In de strijd om de 3e/4e plek won SVA met 2-0 van Sporting Krommenie

Bij de 1e elftallen was het Sporting Krommenie dat 3e werd, door in een leuke wedstrijd met 2-1 te winnen van WSV’30. In de finale wist Hercules Zaandam in de 2e helft toe te slaan tegen DZS, na een 1-1 ruststand werd het 3-1 voor de Zaandammers. Hiermee pakte, na Saenden vorig jaar ook  Hercules Zaandam de dubbel op het Freek Hypotheek Toernooi.

Waar de winnende trainer Eric Heerings maar gedeeltelijk tevreden was over het spel van zijn ploeg in de finale, is hij wel tevreden over de ontwikkelingen in de voorbereiding tot nu toe. We hebben er niet alleen een paar nieuwe jongens bij gekregen, maar we kunnen ook weer beschikken over enkele belangrijke spelers die vorig seizoen nog langdurig geblesseerd waren. Het niveau van de groep is zeker nog verder omhoog gegaan en dat zie je dan ook terug op de trainingen en in de wedstrijden. De doelstelling voor het komende seizoen in de 3e klasse, blijft dan ook onveranderd. Er geldt maar één ding aan het einde van het seizoen en dat is promotie naar de 2e klasse.