ClubsHPWSV

Benoeming ereleden bij WSV’30


Tijdens het Freek Hypotheek Toernooi bij WSV’30 vorige week, was er voorafgaand aan de prijsuitreiking ook een officieel moment vanuit het hoofdbestuur.

Twee leden werden namelijk door het bestuur benoemd tot erelid van WSV’30 voor al hun inzet voor de club. De benoemingen stonden al een tijdje gepland, maar vanwege de coronamaatregelen kon het steeds niet doorgaan. Het bestuur koos daarom, bij uitzondering, om dit tijdens het Freek Hypotheek Toernooi te doen.

De twee nieuwe ereleden zijn Hans Bloem en Nico Kramer. Hans Bloem zet zich al zo’n 20 jaar in als elftalleider van WSV’30  zon 1. In het verleden is Hans Bloem daarnaast ook een aantal jaren consul geweest bij WSV’30.

Nico Kramer is sinds de jaren ’80 vrijwilliger bij WSV’30. Hij was de afgelopen 4,5 jaar de voorzitter van de club. Eind jaren ’80 was Nico Kramer de secretaris van het algemeen bestuur van toen nog omnivereniging WSV’30. Daarna werd hij voor een aantal jaren voorzitter van het algemeen bestuur. Verder is Nico jarenlang scheidsrechter geweest, zit hij in de Maandagochtendploeg, is hij barvrijwilliger en ontvangt hij samen met zijn vrouw Gretha de scheidsrechters en besturen bij thuiswedstrijden van WSV’30 zon 1.

Klik hier voor alle nieuwsberichten mbt WSV’30

(bron/foto WSV’30)

 

Laatste WSV’30 publicaties