ClubsHPKFC

David Endt gastspreker sponsoravond KFC

Donderdagavond werd er bij KFC een speciale sponsoravond georganiseerd. Voorzitter Tako Boelens trapte af om alle sponsoren en vrienden van KFC te bedanken voor hun trouwe steun aan de club. Samen met alle vrijwilligers maakt het KFC tot de club die ze nu zijn, aldus de voorzitter. 

Tijdens de introductie werd in grote hoofdlijnen teruggeblikt wat de club de afgelopen 5 jaar heeft gerealiseerd. Daarna was David Endt als gastspreker.
David Endt is sportjournalist, schrijver, columnist en 22 jaar teammanager van AJAX geweest. Aan de hand van het speelsysteem van Louis van Gaal vertelde hij over zijn wedstrijdopstelling. Over elke speler vertelde David waarom hij voor deze speler had gekozen en wat hij met die persoon had meegemaakt, met fantastische anekdotes. Uiteraard mochten er vanuit de zaal ook wissels worden toegepast, maar moesten wel onderbouwd worden. Hierdoor ontstond er een mooie interactie met prachtige verhalen.

De kern van het verhaal was hoe bouw je een team en zorg je dat je op iedere positie de juiste persoon opstelt. Dit is waar iedere ondernemer dagelijks mee bezig is om ervoor te zorgen om het beste product en rendement te realiseren.

Ook KFC is hier dagelijks mee bezig om met alle betrokkenen; leden, sponsors, vrienden en vrijwilligers er voor te zorgen dat we 1 team zijn.


Laatste KFC publicaties