ClubsHPSVA

Club van 50 SVA organiseert oa Klaverjas- en Dartavond

De “Club van 50” is de evenementencommissie van SVA en bestaat uit een grote groep enthousiaste SVA’ers die jaarlijks een leuk programma presenteren van leuke activiteiten voor jong en oud.  

De “Club van 50” kent zijn oorsprong in 1964, doordat de club destijds enige financiële ondersteuning kon gebruiken en het idee ontstond om 50 personen te zoeken die jaarlijks 10 gulden doneerden voor SVA. Erelid en oud-voorzitter wijlen Joop van der Laan was de eerste initiatiefnemer richting een “Club van 50”. In al die jaren zijn er wisselende samenstellingen geweest en bleef het ook niet bij 50 personen. De club kreeg een apart bestuur en ging diverse evenementen organiseren binnen SVA

Voor de komende periode organisteer de Club van 50 niet alleen de jaarlijkse Pubquiz (meer info), maar staat er op vrijdag 18 maart ook het Teamklaverjassen inclusief Tombola (meer info) op de agenda. Een dag later wordt er in de kantine van SVA een dartavond voor koppels  (meer info) georganiseerd. Voor de activiteiten  kan er ingeschreven worden. 

Tegenwoordig bestaat de “Club van 50” uit 12 personen, variërend van een aantal ervaren rotten tot een aantal “jonge honden”. Een mooie mix die het geheel ook toekomstbestendig maakt.

Op de foto staan de leden van de “Club van 50”:  vanaf de trap naar beneden: Sven Brandt, Peter Middelkoop, Kim van Silfhout, Pieter van der Hoorn en Lars Hoveling. Staand van links naar rechts: Chiel van der Hoorn, Tom Drent, Maikel Waij, Rianne Winkelaar, Arjan Molenaar (zittend), Kamiel Houniet en Rik Jansen.

(bron SVA)

Laatste SVA publicaties