ClubsHPWestzaan

Champions League Mini voetbal bij Westzaan

Vanmorgen kon er door de mini’s eindelijk weer Champions League voetbal gespeeld worden. Teams van 4-6 jarigen verdedigde de kleuren van oa Ajax, Barcelona, Ac Milan , FC Porto en andere Europese grootmachten. 

De Champions League is een samenwerking tussen Sporting Krommenie, Saenden, SVA , vv Assendelft en Westzaan. In principe wordt de Chamopins League dan elke maand dan bij één van deze clubs georganiseerd. Vandaag was het de beurt aan Westzaan. Op het A-veld waren er drie velden uitgezet en kon er door de ploegen die een ronde niet hoefden te spelen penalty’s nemen. 

Het werd een drukbezochte ochtend waarbij, ondanks de kou, het plezier van de gezichten van de kinderen afspatte. Er werden mooie doelpunten gescoord door oa Messi (vandaag weer even in dienst van Barcelona), Tadic en Lewandowski. De uitslagen werden door de spelers en begeleiders nog wel bijgehouden, maar uiteindelijk was vanmorgen elke ploeg de grote winnaar. Helemaal toen na afloop de schalen met broodjes knakworst voor iedereen klaar stond.  

Volgende maand wordt de nieuwe editie van Champions League op zaterdag 12 maart bij  Saenden beslist


Laatste Westzaan publicaties