ClubsHPZVC

Ard-Jan van Tilborg voorzitter ZVC’22

Sinds eind november de naam en clubkleuren van de nieuwe fusievereniging ZVC’22 bekend is gemaakt, wordt er door velen hard gewerkt om de organisatie van de nieuwe vereniging verder op te zetten.

In aanloop naar de start van de nieuwe vereniging ZVC ’22 is inmiddels het Dagelijks Bestuur benoemd, dat is samengesteld uit leden van de besturen van zowel zvv Zaanlandia als FC Zaandam. De voorzitter wordt Ard-Jan van Tilborg (FC Z.) en hij wordt bijgestaan door Jacques van Alphen (penningmeester, zvv Z) en Mirte Rozemond (secretaris, zvv Z)

Voor het algemeen bestuur zijn de overige bestuursfuncties grotendeels ingevuld vanuit de verschillende werkgroepen en de fusiestuurgroep.

Met betrekking tot het nieuwe complex is er inmiddels een selectie gemaakt van drie architecten, die ieder een eerste schetsontwerp voor het nieuwe clubgebouw hebben aangeleverd. Uit deze drie architecten zal uiteindelijk een definitieve keuze gemaakt gaan worden.

De verwachting is dat volgend seizoen ZVC’22 in eerste instantie nog op de huidige complexen van FC Zaandam en zvv Zaanlandia zal gaan spelen totdat het nieuwe complex klaar is voor alle teams. 

Laatste ZVC’22 publicaties