BWClubsHP

Blauw Wit VR dit weekend naar Barcelona

In navolging van de herenselectie eerder dit jaar gaat de vrouwenselectie van Blauw Wit W. komend weekend naar Spanje. Een groep van 20 vrouwen plus coach Martijn Bakker en vaste supporter Hans Pieters is deze morgen vertrokken naar Barcelona. 

Speelster Jessica van Dijk: “Onder de 20 vrouwen zit ook Jalissa Engel, de zus van Charmaine Engel die in oktober bij een noodlottig auto ongeluk na de voetbaltraining kwam te overlijden en onderdeel was van onze selectie. Charmaine was ook degene die oorspronkelijk het initiatief nam voor dit voetbalweekend. Nadat het voetbal een tijdlang maar een bijzaak was, hebben we toch besloten om alsnog de trip naar Spanje te organiseren.  Niet alleen om Charmaine persoonlijk te eren maar vooral ook omdat ze met haar enthousiasme en inzet een voorbeeld was voor velen binnen Blauw Wit W.. 

Afgelopen weken heeft een commissie onder leiding van Charlotte Pieters een programma samengesteld, waarbij we ons zeker niet gaan vervelen. Zo gaan we een fietstoer maken door de Spaanse stad en wordt het Camp Nou stadion van de plaatselijke FC bezocht. Hopelijk komen we nog Frenkie de Jong en Lieke Martens tegen voor een paar voetbaltips en foto’s. Verder staan er veel cervezas, sangria, paella en vooral fiestas op het programma.

Al met al is het een weekend waar wij enorm naar uit hebben gekeken. We zullen er onwijs van genieten, maar we herdenken ook onze fantastische teamgenote Charmaine die er natuurlijk gewoon bij had moeten zijn.”

(foto Blauw Wit)

Laatste Blauw Wit W publicaties