HPVVZC 24

ZVC’22 wint slotstuk 123inkt.nl Zaanstad PupCup🏆

Na een enerverende dag voetbal waren het de Zaanse JO13 teams die de 3e editie van de123inkt.nl Zaanstad PupCup mochten afsluiten. Eerst kwamen de 6 teams tegen elkaar in actie in één grote poule.

Het leverde meerdere leuke en sportieve onderlinge wedstrijden, waarbij KFC en ZVC’22 duidelijk de 2 sterkste ploegen waren. De laatste finale van de dag ging dan ook tussen deze twee ploegen.

In de poulefase wist KFC al met 2-0 te winnen van ZVC’22 en ook in de finale waren de Koogers weer de beter voetballende ploeg. Na enkele kansen kwam de ploeg dan ook verdiend op voorsprong. Lang kon de ploeg niet genieten van de voorsprong, want in een spaarzame tegenstoot wist ZVC’22 de gelijkmaker te maken. Ondanks enkele goede reddingen van de ZVC’22 keeper, was het weer KFC die een voorsprong nam. In de allerlaatste seconde was het echter ZVC’22 dat toch nog de gelijkmaker wist te forceren, waardoor penalty’s de beslissing moesten brengen.

De penalty’s werden beter genomen door ZVC’22, waardoor zij de winnaar werden van de 123inkt.nl Zaanstad PupCup

Foto’s Zaanstad Cup / SportsGen

Klik hier voor alle uitslagen en standen


De organisatie en gastheer zvv Zaandijk roepen alle bezoekers op vooral met de fiets te komen ivm de beschikbare parkeermogelijkheden


Naar alle Zaanstad Cup 2023/24 publicaties