ClubsHPZVC

ZVC’22 trekt 2 nieuwe spelers aan

ZVC ’22 is erin geslaagd om 2 nieuwe spelers toe te voegen aan de selectie die komend seizoen mee moet gaan doen om promotie naar de 3e klasse.

Jerrold vd Eeckhout (34) komt over van 1e klasser ZOB en heeft een rijke verleden in het top van het amateurvoetbal. Ook maakte hij vroeger deel uit van de jeugdopleiding van Hellas Sport alvorens hij de overstap maakte naar Ajax. Met zijn brok aan ervaring zal de linkspoot een absolute versterking zijn voor de selectie van Serdar Öztürk. De trainer over zijn aanwinst: “Jerrold is een allround speler die op meerdere posities uit de voeten kan. Met zijn drive en ervaring zal hij een verlengstuk van ons worden binnen de lijnen.”

Middenvelder Noureddine Bentaouil (30) komt over van 4e klasser RWZ en weet wat er komt kijken om te spelen voor het kampioenschap. Daarover vertelt Serdar: “Noureddine is een middenvelder die graag de bal wil hebben en vooral aan de bal van waarde zal zijn. Ook verdedigend is het een speler die bereid is om veel meters te maken”.

Bron/ foto ZVC’22

Klik hier voor alle Zaanse transferberichten


Naar alle ZVC’22 publicaties