ClubsHPWSV

Zeer geslaagd Hofjestoernooi bij WSV’30

Afgelopen zaterdag was al weer de laatste speeldag van het Hofjestoernooi bij WSV’30. Het Hofjes Toernooi is een jaarlijkse zaaltoernooi dat al bijna 25 jaar wordt georganiseerd door de club en is een echte traditie geworden waar spelers én ouders weken naar uitkijken.

Verdeeld over 4 speeldagen in december en januari werden er in de diverse leeftijd categorieën (O07 t/m (M)O13) meerdere poule wedstrijden gespeeld. Het programma was zo ingedeeld dat alle teams op de laatste speeldag in actie zouden komen. Zoals verwacht werden elke speelronde de wedstrijden gespeeld onder een grote publieke belangstelling en werd er op een sportieve manier gestreden voor de punten. Het publiek kon in ieder geval geniet van veel doelpunten, want de totaalscore kwam dit jaar boven de 400 goals.

Ook dit jaar pakten de organisatoren Hans Weijers en Marco Stommel tijdens de prijsuitreiking groots uit met teamprijzen en individuele prijzen, zoals de maker van elke 25e doelpunt of de topscoorders. Daarnaast was er ook dit jaar weer een grote loterij georganiseerd, waarbij prachtige prijzen te winnen viel. De organisatie kon in ieder geval weer terugkijken op een zeer geslaagde editie!  

Foto’s WSV’30

 

Naar alle WSV’30 publicaties