ClubsHPZCFC

ZCFC wil weer starten met Vrouwen 1 team

Voor het nieuwe seizoen 2024/2025, heeft het ZCFC bestuur besloten een impuls te geven aan het vrouwenvoetbal voor het Zaans Oranje. Al eerder werd door het bestuur uitgesproken dat het vrouwen & meidenvoetbal binnen de club te ver achterloopt bij de ontwikkelingen die het meiden- en vrouwenvoetbal doormaakt en de aansluiting die deze moet hebben binnen ZCFC.

De club is daarom heel blij dat Jarno Blaas, samen met Martijn Jonker de koppen bij elkaar hebben gestoken om deze handschoen op te pakken. De ambitie is om een nieuw Vrouwen 1 team voor het komende seizoen te omarmen, hierin te gaan investeren (o.a. via sponsoring) en op deze wijze een impuls te geven aan het dames- en meidenvoetbal voor ZCFC en tegelijkertijd de meiden van ons Zaans Oranje een richtpunt te geven dat recht doet aan hun ambities.

Wat gaan ZCFC doen?
Het is de bedoeling dat er in het seizoen 2024/2025 een nieuw Vrouwen 1 team komt. Hiervoor zoekt de club getalenteerde speelsters die graag bij ZCFC willen aansluiten. Dit nieuwe Vrouwen 1 team zal in de 3e klasse starten en heeft als ambitie om binnen 3 jaar hoog in de 2e klasse of in de 1e klasse te eindigen. Het Vrouwen 1 team zal onder begeleiding van Jarno Blaas van start gaan. De komende weken en maanden zullen worden gebruikt om o.a. speelsters enthousiast te krijgen om aan te sluiten, sponsoren te gaan werven, de begeleiding (assistent trainer) vast te leggen, kortom alles om een vliegende start te kunnen maken!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Jarno Blaas: jarnoblaas@gmail.com

Foto/bron ZCFC

Laatste ZCFC publicaties