ClubsHPRCZ

Winterstop: topweekend RCZ in Lissabon

De selectie van RCZ vertrok afgelopen donderdagochtend richting Portugal, waar het in Lissabon een riante villa tot haar beschikking had. Het opgestelde programma bestond vooral uit diverse teambuildingsactiviteiten. De eerste dag werd er nog rustig aan gedaan en werd er vooral gebruik gemaakt van de BBQ, biljart tafel en de tennisbaan bij de villa. Voor de 2e dag stond er een Padeltoernooi op het programma en ging de selectie ’s avond gezamenlijk uit eten bij een lokaal restaurant.

Er werd uiteraard ook nog gevoetbald deze dagen. Zaterdag werden er onderlinge partijen gespeeld en werden de technische vaardigheden van de spelers ook nog eens getest op de voetvolley banen. In de middag bracht een grote groep nog een bezoek aan het prachtige stadion van Benfica voor een rondleiding. ’s Avonds werd er weer een bezoek gebracht aan het centrum en bleef het nog lang gezellig, voordat de selectie op zondag weer richting Nederland trok.

De staf sprak van een fantastisch weekend en had ook een zeer goed gevoel overgehouden richting de start van de 2e seizoenshelft. Zondag speelt de nummer 13 van de 3e klasse tegen concurrent Bergen, dat afgelopen weekend de laatste plaats had verlaten na een 2-1 zege op een andere concurrent Zwanenburg (12e).

Bron / Foto’s RCZ

Naar alle RCZ publicaties