ClubsHPSK

Winterstop: Sporting Krommenie blijft in Nederland

Terwijl een select groepje spelers nog deelneemt aan het Zaans Kerstzaalvoetbaltoernooi (klik hier voor programma), geniet het overgrote deel van de selectie van Sporting Krommenie al sinds vorige week van de winterstop. De ploeg van Jordi van Beek, die na dit seizoen na 7 jaar afscheid zal nemen, kan daarbij terugkijken op een goede 1e seizoenshelft. De eerste 3 wedstrijden verliepen met 2 punten misschien nog stroef, maar daarna werd er alleen nog maar nipt verloren van de gedoodverfde kampioen Egmond. Met 19 punten uit 11 wedstrijden staat het dan ook op een knappe 5e plaats. (klik hier voor de stand) Gezien de kleine verschillen in de subtop en middenmoot moet Sporting Krommenie in staat zijn om mee te gaan strijden met plaatsen die recht geven op een plek in de nacompetitie

Sporting zal zich vanaf donderdag 4 januari in ieder geval gaan voorbereiden op de 2e seizoenshelft. In de eerste week wordt er nog 2x maal op het eigen complex getraind en zal er op woensdag 10 januari een oefenwedstrijd tegen SVA gespeeld worden. Twee dagen later trekt de selectie naar het Brabantse Mierlo, waar het 3 dagen zal verblijven in het bekende Hup Sporthotel. Tijdens het trainingskamp zal er op zondag geoefend worden tegen vv Gestel, een zondag 3e klasser uit Eindhoven.

Voordat op zondag 21 januari de competitie weer hervat wordt met een uitwedstrijd bij WSV’30, speelt Sporting Krommenie op 18 januari nog een oefenwedstrijd tegen Saenden.

Foto Paul Hagnauer

Naar alle Sporting Krommenie publicaties