Wedstrijden

Wedstrijden 08 jun: SVA blijft dromen van promotie!

SVA speelde vanmiddag de halve finale bij het Amsterdams ASV Arsenal. Na 90 minuten stond het 0-0, waardoor er verlengd moest worden. Daarin kwam Arsenal al na 1 minuut op een 1-0 voorsprong, maar in de 105e minuut scoorde SVA de gelijkmaker en daar bleef het bij. De penalty’s werden uiteindelijk met 4-5 gewonnen! Volgende week speelt SVA op neutraal terrein de finale voor promotie naar de 1e klasse

zaterdag 08 juni
ASV Arsenal – SVA 1-1 (S wns)

Uitslagen en programma: 3e / 4e klasse zaterdag heren was met ZVC’22
Uitslagen en programma 4e / 5e klasse zaterdag heren was met ZCFC en Blauw Wit W
Uitslagen en programma 1e / 2e klasse zat/zon heren (was) met KFC, SVA en Fortuna W

zondag 09 juni
14.00 uur KFC – De Meern
14.00 uur Spartanen – Saenden
14.00 uur Limmen – Sporting Krommenie
14.00 uur Rood Wit Z – RKEDO

Uitslagen en programma 2e / 3e klasse zondag heren (was) met Sp.Krommenie, Assendelft en Saenden
Uitslagen en programma 3e / 4e klasse zondag heren met Rood Wit Zaanstad
Uitslagen en programma 4e / 5e klasse zondag heren was met Zaandijk

Voor KFC VR en WSV’30 VR wordt het dit weekend alles of niets. Beide ploegen moeten de finalewedstrijd winnen om volgend seizoen ook weer in de 2e klasse te kunnen uitkomen. Bij een nederlaag volgt degradatie naar de 3e klasse. RCZ VR speelt nog een laatste competitiewedstrijd