HPSponsorsVV

Voetbal Varia start webshop

Eerder was al bekend gemaakt dat Voetbal Varia een samenwerking is aangegaan met 11Teamsports. Als onderdeel van de samenwerking is er de laatste weken hard gewerkt aan het gezamenlijk opzetten van een webshop voor clubs, trainers en/of (jeugd)spelers. Op dit moment bestaat het aanbod in de webshop uit trainingsmaterialen, Derbystar ballen en (trainings)kleding van bekende merken als Robey, Jako en Hummel

Korting

Voor de lezers van Voetbal Varia geldt voor het gehele aanbod een standaardkorting van 10%. Voor de ballen is deze korting zelfs 20% en kan deze oplopen naar 35% bij grotere aantallen.

Verzenden/bezorgen

Alle bestelde producten kunnen door heel Nederland verzonden worden. Ook is het mogelijk om de bestelling op te halen in de winkel van 11Teamsports in het centrum van Zaandam 

Contact

Mocht je bepaalde trainingsmaterialen of kleuren van het aanbod in kleding missen, dan kun je altijd contact opnemen met info@voetbalvariazaanstreek.nl . Hetzelfde geldt voor als je kleding voor een geheel team of een afwijkend aantal ballen wil bestellen.

Klik hier om naar de webshop van Voetbal Varia te gaan

Heeft jouw bedrijf ook interesse om te adverteren op Voetbal Varia, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.