HP

Voetbal Varia neemt FB groep “Oude Zaanse Voetbalclubs” over

Drie jaar geleden zijn Cees Lodder en Ben Rijks de facebook groep Oude Zaanse Voetbalclubs begonnen. Foto’s en verhalen over (succesvolle) teams en (niet meer bestaande) clubs in de Zaanstreek kunnen daarin geplaatst worden. Vele fotoboeken zijn inmiddels weer tevoorschijn gekomen en bij de geplaatste foto’s wordt regelmatig mooie herinneringen opgehaald. Met inmiddels meer dan 2700 leden kan de facebookgroep dan ook een groot succes genoemd worden.

Helaas is oprichter Cees Lodder onlangs overleden en had Ben Rijks aangegeven de beheerdersrol graag over te willen dragen. Na enkele positieve gesprekken zal Voetbal Varia Zaanstreek het beheer overnemen en het prachtige werk van Cees en Ben voortzetten.

“Het is belangrijk om de mooie herinneringen aan Zaanse voetbal geschiedenis te koesteren, dat mede een groot onderdeel is van de oude en huidige Zaanse clubs. De Facebookgroep is dan ook een mooie aanvulling op Voetbal Varia Zaanstreek waarmee de Zaanse clubs op een zo breed mogelijke manier onder de aandacht wordt gebracht”

Word ook lid van de Facebookgroep en/of deel jouw oude foto’s met mooie Zaanse voetbalherinneringen! Klik hier om naar de Facebookgroep te gaan