ClubsHPRCZ

Veel plezier bij 100% Fun ochtend mini’s + O07 RCZ

Nadat gisteren al de Day of the Racers voor de JO08 tot en met de O13 was georganiseerd, stroomde het complex van RCZ vanmorgen vol met mini’s + JO07 voor hun 100% Fun ochtend. Bijna 40 spelertjes verzamelden zich rond 10 uur op het A-veld, waar zij eerst begonnen aan een gezamenlijke warming-up. De groep werd vervolgens opgesplitst en iedereen moest diverse (voetbal)spelletjes doen.

Zo moesten de kinderen onder andere voetbalbowlen, afronden op doel, latje schieten en met een soccerwave aan de gang. Vol enthousiasme en met veel plezier werd er bij de verschillende onderdelen geprobeerd om zo veel mogelijk punten te scoren. Nadat iedereen uiteindelijk alle onderdelen had gehad, werd er een kleine pauze met drinken en snoep ingelast. Na de pauze werd er nog tikkertje met de begeleiders gespeeld en mocht iedereen nog penalties nemen of werden er nog onderlinge partijtjes gespeeld als afsluiting van de ochtend.    

 

Na het sportieve gedeelte had de evenementencommissie voor iedereen heerlijke poffertjes gemaakt en kreeg iedereen ook nog een lekker ijsje. En alsof dat nog niet genoeg was, kreeg elk spelertje een mooie medaille als aandenken aan deze 100% Fun ochtend omgehangen.

 

Terwijl de kinderen voldaan naar huis gingen, keek mede-organisator Milco Leijding in ieder geval met een tevreden gevoel terug op de ochtend. “Het was fantastisch om te zien hoe groot de opkomst was en hoe veel plezier de kinderen bij de verschillende onderdelen hadden. Gelukkig konden we ook vandaag weer rekenen op de hulp van de trainers, vrijwilligers en enkele meiden van de MO17. Als ik zie wat er gisteren, vanmorgen en dan ook nog vanmiddag met de zeskamp bij de bovenbouw georganiseerd wordt voor de leden, dan kan ik daar alleen maar zeer tevreden over zijn. En dan vooral ook nog met de hoeveelheid enthousiasme dat bij de vrijwilligers gebeurt, dan tekent dat wel de club RCZ. We hebben deze dagen dan ook onze slogan “RCZ, de club waar alles kan” zeker wel weer eer aan gedaan…..


Laatste RCZ publicaties