ClubsHPRCZ

Sven Talsma volgend seizoen nieuwe trainer van RCZ

RCZ heeft voor het volgende seizoen Sven Talsma aangesteld als nieuwe trainer van haar selectie. De Racers spelen momenteel in de 3e klasse en draaien verdienstelijk mee. Sven Talsma zal Harry Volkers opvolgen die aan het eind van dit seizoen zal stoppen.

Sven die, als gevolg van langdurig blessureleed, onlangs heeft moeten besluiten te stoppen met voetballen in het eerste elftal van vv Assendelft, wil graag een andere uitdaging aangaan door het trainersvak weer op te pakken. Hij is in het bezit van de juiste papieren (oefenmeester 2) en is in het verleden actief geweest als trainer bij de jeugd van Volendam en tevens als privé trainer voor jongens die bij diverse BVO’s spelen.

RCZ is zodoende een prima uitdaging voor Sven en het sluit ook prima aan bij de doelstelling van de club. Het bestuur van de Racers wil graag met een jongere trainer aan de slag die ook qua leeftijd dichterbij de huidige generatie staat. Sven is daarvoor een prima kandidaat en de club kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking. Daarnaast groeit de club nog steeds en hoopt het ook de komende jaren spelers vanuit haar eigen jeugd door te zien stromen naar de A-selectie.

Persbericht RCZ


Laatste RCZ publicaties