AssendelftClubsHP

SVA 7 wint 1e Kelderklasse Toernooi bij vv Assendelft

Gisteren stond het complex van vv Assendelft in teken van het voetbal in de Kelderklasses van de competitie. Teams (van vrienden) waar de onderlinge verschillen qua voetbaltalent vaak erg groot zijn, maar wel één grote overeenkomst hebben….liefde voor het spelletje en de beroemde 3e helft. Gijs Huijpen, zelf speler van vv Assendelft 6, vond dat er ook voor deze teams (nog) meer aandacht mocht zijn en organiseerde daarom de 1e Kelderklasse Toernooi bij vv Assendelft.

Op een zonovergoten middag kwamen er uiteindelijk 9 teams van Assendelft, SVA en Sporting Krommenie in actie die eerst diverse poulewedstrijden speelden, voordat ze naar de finalepoules gingen. Uiteindelijk was het 8e klasser SVA 7 die met de sportieve eer en uiteraard een meter bier aan de haal ging. Daarnaast speelde Assendelft 5 ook nog een wedstrijd tegen de Veteranen van Assendelft. Al tijdens de wedstrijden stroomde het terras van vv Assendelft al aardig vol, waar iedereen later nog kon genieten van een overheerlijke BBQ, dat beschikbaar was gesteld door de club en Slagerij Veenboer en muziek van Ard Kemna.

Gijs Huijpen: “we kunnen terugkijken op een super geslaagde eerste editie van het Toernooi. We hadden uiteraard geluk met weer, maar sowieso waren alle reacties van de deelnemende teams positief. Er komt volgend seizoen dan ook zeker een vervolg en dan wil ik het liefst ook meer teams gaan uitnodigen. Omdat het de eerste keer was, heb ik het nog bewust enigszins klein gehouden, maar ik ben er van overtuigd dat er in de Zaanstreek nog wel meer Kelderklasse teams zijn, die een gezellige toevoeging op het Toernooi kunnen zijn. Ik ben in ieder geval heel dankbaar naar de club, de sponsors, de scheidsrechters en alle andere vrijwilligers. Mede dankzij hun inzet en medewerking en natuurlijk de gezellige inbreng van de teams werd het vandaag uiteindelijk een topdag!”


Laatste vv Assendelft publicaties