HPVV

Super Cup 1e Periodebal: gaat Peter Tania met Jisp en Zaandijk VR voor dubbelslag

Komend weekend is al weer de laatste speelronde in de 1e periode van de Voetbal Varia Super Cup en wordt er bekend welk teams het beste doelsaldo hebben gescoord.

Vooral bij de heren gaan er in vergelijking met voorgaande seizoenen nieuwe namen aan de leiding van de ranglijst. vv Jisp staat met een doelsaldo van +12 voorlopig aan kop, gevolgd door Westzaan dat een doelsaldo heeft van +11 en WSV’30 met +8. Van de kanshebbers op de het winnen van de 1e Periodebal heeft vv Jisp met laagvlieger De Kennemers in ieder geval het gemakkelijkste programma.

Bijzonder is dat de trainer van vv Jisp, Peter Tania met zijn andere ploeg zvv Zaandijk VR ook aan de leiding gaat in het klassement van de Super Cup. De ploeg wist in voorgaande seizoenen de Periodebal al meerdere keren te winnen en was in het seizoen 2021/22 ook de winnaar van de Wisselbeker. Met een doelsaldo van +13 heeft het een voorsprong 4 punten op RCZ. KFC VR (zat) heeft de pech dat door het terugtrekken van HCSC een 11-1 zege uit de stand is gehaald. Gezien het programma heeft RCZ misschien wel de beste papieren aangezien zij tegen hekkensluiter AMVJ moeten, dat na 4 wedstrijden een doelsaldo heeft van -36.

Klik hier voor meer informatie over de Super Cup en alle complete standen

Stand 1e periode

Club (t/m 20 sep) Uitslag Doelsaldo
Jisp 0
Westzaan 0
WSV'30 0
OFC 0
Zaandijk 0
Rood Wit Zaanstad 0
SVA 0
Fortuna Wormerveer 0
Sporting Krommenie (zon) 0
Saenden 0
Sporting Krommenie (zat) 0
ZVC'22 0
Blauw Wit W 0
KFC 0
Assendelft 0
ZCFC 0
Hercules Zaandam 0
RCZ 0

Stand 1e periode VR

Club (t/m 20 sep) Uitslag Doelsaldo
RCZ 0
Zaandijk (zon) 0
WSV'30 0
KFC (zat) 0
SVA 0
Fortuna W 0
OFC 0
Blauw Wit W 0
Assendelft 0
KFC (zon) 0
Hercules Zaandam 0
Sporting Krommenie 0
Zaandijk (zat) 0
Westzaan 0