ClubsHPRCZ

René Middelkoop stopt einde seizoen als trainer RCZ VR

RCZ VR moet voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer. De huidige trainer René Middelkoop heeft namelijk gisteren aangegeven definitief te zullen stoppen als trainer.

De trainer was bezig met zijn 3e seizoen bij de Racers en heeft in die periode samen met het bestuur de meiden en dames afdeling van RCZ een flinke impuls gegeven. Ook was de trainer mede organisator van het Lady Racers Toernooi, dat vorige week voor de eerste keer gehouden werd. In totaal was René Middelkoop 23 jaar actief als trainer en naast RCZ (1e elftal en VR) heeft hij meerdere clubs in de Zaanstreek, als Westzaan (1e elftal), Fortuna W. (2e elftal) en Hercules Zaandam (VR 1) getraind.

Samen met het team is René Middelkoop is in ieder geval vastbesloten om het huidige seizoen op een goede manier af te sluiten. RCZ VR eindigde in de najaar competitie nog op een 4e plaats en voor de 2e seizoenshelft is het team ingedeeld in de 5e klasse zondag. De nieuwe competitie start op 5 februari met een thuiswedstrijd tegen HSV

Foto René Middelkoop met RCZ VR, seizoen 2021/22


Laatste RCZ publicaties