ClubsHPRCZ

RCZ organiseert 49e Sylvesterloop

Op zaterdag 8 april staat de 49e Sylvesterloop bij RCZ weer op het programma. Deze trimloop is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste trimlopen van de Zaanstreek en gaat over drie afstanden, te weten 18.0 , 7.6 en 4.4 kilometer (inclusief tijdregistratie). Voorheen werd de Sylvesterloop altijd rond de Kerst gelopen maar deze keer is het evenement verplaatst naar de zaterdag voor Pasen. De organisatie hoopt met de (te verwachtte) betere weersomstandigheden op een grotere toeloop van deelnemers.  

De komende Sylvesterloop is ook eventueel een goede generale voor degenen die de week erna deelnemen aan de (halve) marathon van Rotterdam. De starttijden liggen tussen 10.30 uur en 10.50 uur, waarbij de start en finish op het R.C.Z.-complex is. Naast de trimloop is er ook nog een wandeltocht van 7.6 km, die om 11 uur start. 

De club heeft op 8 april maar liefst 80 vrijwilligers klaar staan om de Sylvesterloop, vanaf de inschrijving vooraf  tot aan de finish in goede banen te leiden. 

Ga voor meer informatie over oa de precieze starttijden, routes, inschrijfgelden, parkeer- en kleedmogelijkheden naar de clubwebsite van RCZ of neem contact op met André Punt (06-20136764)

aangeleverd/foto RCZ


Laatste RCZ publicaties