ClubsHPZaandijk

Patrick Leering nieuwe jeugdvoorzitter

zvv Zaandijk is heel blij te kunnen melden dat Patrick Leering is aangetreden als voorzitter van de Jeugdcommissie en dus tegelijk lid geworden is van het Hoofdbestuur. Voorzitter Bart Glandorff: “Patrick maakt zich al jaren verdienstelijk voor de club. Hij is actief als trainer, leider en was al lid van de Jeugdcommissie als Coördinator en schuift nu dus door. Verder speelt hij bij de zondag veteranen nog zijn wedstrijdjes mee. Patrick is met zijn kennis, ervaring en als persoon een prachtige versterking voor ons bestuur.

Patrick volgt Sven Willems op die jarenlang de Jeugdcommissie met verve heeft geleid. Naast dat zijn formele zittingstermijn dit jaar eindigde vond Sven ook dat het tijd was voor nieuw bloed in de commissie. Gelukkig hebben wij Sven weten te behouden voor het bestuur van de club. Hij vult per direct de vacature Voorzitter Voetbal Technische Commissie (VTC) in.

De VTC zal een nieuwe vorm krijgen, waarbij trainers en alle spelers optimaal begeleid zullen worden om het beste uit zichzelf te halen met oog voor onze thema’s sportplezier, clubbinding en voetbalambitie. Sven volgt Justin v/d Laan op voor wie het niet meer mogelijk was om zijn bestuursfunctie en zijn reguliere werk te combineren. zvv Zaandijk is dankbaar voor zijn inzet in het bestuur van Zaandijk.

Met de aanstelling van Patrick en Sven denkt een geweldige dubbelslag te maken voor de toekomst van zvv Zaandijk. Tijdens de volgende Algemene Ledenvergadering zullen zij nog formeel worden voorgedragen.