ClubsHPWSV

Nieuwe hoofdtrainer voor WSV’30 VR

WSV’30 is trots te kunnen aankondigen dat Jeffrey van Delft met ingang van seizoen 2024-2025 de nieuwe hoofdtrainer/coach van WSV’30 VR1 wordt. Het team speelt in de 2e klasse KNVB op zondag en heeft een selectie met jonge meiden die enthousiast, leergierig en talentvol zijn. Jeffrey neemt het stokje over van René Oomen die het team de afgelopen jaren door een gedegen training naar een hoger plan heeft getild en we hopen met Jeffrey een trainer te hebben binnengehaald die de meiden nog verder kan brengen in hun ontwikkeling.

Jeffrey van Delft heeft al jaren ervaring als trainer bij diverse clubs, o.a. Purmerend, Purmersteijn, FC Volendam, Kampong, Legmeervogels, De Bilt en Buitenveldert. Ook heeft hij ervaring als hoofd jeugdopleidingen bij De Bilt en RKAVIC en is hij al jarenlang privé voetbaltrainer en personal trainer.

Na jarenlang jeugd jongens en senioren heren te hebben getraind en begeleid heeft hij bij Buitenveldert de overstap gemaakt naar het vrouwenvoetbal. Naast het begeleiden van WSV’30 VR1 zal hij de ontwikkelingen bij de jeugd blijven volgen zodat er een goede doorstroom zal plaatsvinden.

Op dit moment heeft WSV’30 een zeer gezonde, gezellige, en nog steeds groeiende meiden- en damesafdeling met een MO13, twee MO15, een MO17, een MO20, een VR 7×7 en 2 senioren teams waarvan 1 recreatief.

Bron/ Foto WSV’30

Naar alle WSV’30 publicaties