HPSponsorsVV

Niels Vreeker met Reduzs nieuwe partner Voetbal Varia

Ook uitzend/- bemiddelingsbureau Reduzs sluit zich voor de komende periode aan bij Voetbal Varia. Eigenaar Niels Vreeker was vroeger zelf actief  speler en later als coach van de A-junioren en het meisjes- en damesteam van zvv Zaanlandia. Niels Vreeker heeft als echte Zaankanter nog steeds veel binding met verschillende Zaanse voetbalverenigingen en probeert dat nog zoveel als mogelijk te volgen naast zijn drukke werkzaamheden.

Reduzs, dat gespecialiseerd is in de werving en selectie binnen de branches techniek, bouw- en transport bestaat sinds juni 2022 en is gevestigd aan de Heiligeweg 95 te Krommenie. Niels Vreeker zelf is al sinds 1999 actief binnen het uitzendwerk en heeft dan ook inmiddels een enorm netwerk opgebouwd. Inmiddels werken er meer dan 100 loyale vakmannen voor Reduzs.   

Bij Reduzs gelden er korte en duidelijke communicatielijnen en de vaste medewerkers en ZZP’ers van Reduzs werken bij zowel kleinere industriebedrijven in de Zaanstreek als grote giganten als Tata Steel en BAM Bouw en Techniek. Daarnaast biedt Reduzs samen met een aantal opdrachtgever leertrajecten voor studenten en biedt Reduzs vollop ontwikkelingsmogelijkheden. Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een baan in de techniek, bouw of transport neem dan of laat hem/haar dan contact opnemen met Niels Vreeker. ZZP’ers zijn ook welkom om te reageren

Ga voor meer informatie over Reduzs naar de website, de facebook pagina, de instagram pagina of Linkedin pagina

Heeft jouw bedrijf ook interesse om te adverteren op Voetbal Varia, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.