ClubsFWHP

Mick Wilffert wordt trainer Fortuna W. O23

Bij Fortuna W. wordt het technische plaatje voor volgend seizoen steeds duidelijker. Na de aanstellingen van Alex Geernaert en Emre Bozkurt bij de zondag selectie, maakt de club nu bekend dat Mick Wilffert de O23 onder zijn hoede zal gaan nemen.

Mick Wilffert is al vijf seizoenen werkzaam bij de club en is dit seizoen de Hoofd Jeugdopleiding bij de boven- en middenbouw. Gedurende het seizoen nam hij ook de trainerstaken bij de JO15 over. 

Op de website van Fortuna W. valt een reactie van Mick Wilffert te lezen: “De ultieme taak bij een O23 selectie is dat de spelers klaargestoomd moeten worden voor de overstap naar het eerste elftal. ‘Fortuna beschikt over een enorm potentieel en dat moeten we goed begeleiden. ‘Kijk naar het huidige team. Enorm een talent dat er nog niet voor de volle 100% uitkomt. De spelers, een jonge ploeg, zijn zelf nog niet overtuigd van hun kwaliteiten. Bewustwording is heel belangrijk. Ze hebben meer in hun mars dan ze nu laten zien.’ 

Nadat Fortuna W. O23 vorig seizoen de landstitel wist te veroveren, kwam het in de najaarscompetitie weer uit in de hoogste divisie. Daarin eindigde het op de laatste plaats en daardoor speelt het team in de voorjaarscompetitie in de 2e divisie. Daarin staat het na 7 wedstrijden met 9 punten op een 4e plaats.

 bron/foto: Fortuna W. 

Laatste Fortuna Wormerveer publicaties