ClubsHerculesHP

Hercules Zaandam gaat samenwerken met Talento Voetbalschool

Hercuels Zaandam heeft afgelopen week een samenwerking gesloten met Talento Voetbalschool van Kevin Wijndal (tevens speler van Hercules Zaandam 1) en Rachid el Guebli.

Voorzitter Jan de Haas is zeer content met de nieuwe samenwerking: “de Talento Voetbalschool timmert de laatste jaren flink aan de weg en is enorm gegroeid, waarbij voetballers tussen de 3 en 16 jaar zich op zijn/haar eigen niveau en tempo kan ontwikkelen. De trainingen zijn dan ook niet alleen maar bestemd voor dé talenten, maar voor iedereen die vooral heel graag willen voetballen. Wij zien het dan ook als mooie aanvulling op ons eigen (technisch) beleid binnen de jeugdafdeling en het biedt onze leden (nog) meer mogelijkheden om eventueel extra trainingen te volgen”

Het is nu al mogelijk via de website van Talento Voetbalschool aan te melden voor de voetbalschool dat half april op het complex van Hercules Zaandam van start zal gaan. Door de samenwerking krijgen de leden van Hercules Zaandam een korting op de lessen die op zondagmiddag gegeven worden

Laatste Hercules Zaandam publicaties