ClubsHPRWZ

Levinho Wijdenbosch verlengt bij Rood Wit Zaanstad

Gisteren werd bekend gemaakt dat de contracten van hoofdtrainer Levinho Wijdenbosch en assistent trainer Selcuk Akpinar werden verlengd. Het zal voor de hoofdtrainer al weer zijn vierde seizoen worden bij de Rood Witten die uitkomen in de 4e klasse zondag. De trainer hoopt met zijn de team de ambities van de club de komende periode al waar te kunnen maken en volgend seizoen uit te komen in de 3e klasse. 

Ook zal Levinho betrokken blijven het zaterdag team van Rood Wit Zaanstad, waar hij op dit moment speler/trainer is. Het zaterdag komt van Rood Wit Zaanstad komt eveneens uit in de 4e klasse en staan met 6 punten uit 9 wedstrijden op een 11e plek.   

Om zich nog meer te kunnen richten op senioren-selecties zal een deel van de taken die Levinho heeft als coördinator bij de jeugdafdeling, in ieder geval voor de komende periode, overgenomen dan wel gedeeld worden met de onlangs aangetrokken jeugdtrainer Jef Bulo. De ervaren Jef Bulo zal niet alleen de O08 gaan trainen, maar ook de overige jeugdtrainers (mede) gaan begeleiden. 

 

Laatste Rood Wit Zaanstad publicaties