AssendelftClubsHP

KFC en SVA op herhaling op het Koppiebar Toernooi bij Assendelft

Vrijdagavond waren de eerste wedstrijden van het Koppiebar Toernooi bij vv Assendelft. Waar voorgaande jaren nog in poulevorm werd gespeeld, stonden er nu 2 volledige plaatsingswedstrijden op het programma. Op het A-veld werd voor de eerste keer dit seizoen de “burenstrijd” uitgevochten tussen gastheer Assendelft en SVA. De bezoekers waren na een 0-3 ruststand uiteindelijk met 1-4 te sterk en kende daarmee een goede generale voor de competitie als de 2 ploegen op zondag 1 oktober weer tegenover elkaar staan.

Tegelijkertijd werd op het andere veld de wedstrijd gespeeld tussen KFC en titelverdediger Sporting Krommenie dat het toernooi zelfs de laatste 2 edities wist te winnen. De Kogers waren echter met 5-1 duidelijk te sterk en daarmee krijgt het toernooi een herhaling van de spectaculaire finale van vorige week tijdens het KFC toernooi. Daarin was KFC met 5-4 te sterk voor SVA, voor het publiek zou het in ieder geval mooi zijn als er zondag weer zo veel gescoord wordt.

De finale en de wedstrijd om de 3e/4e plaats beginnen beide om 14.00 uur. In het voorprogramma  spelen de dames van Assendelft en Saenden om 11 uur tegen elkaar. Tevens speelt op hetzelfde tijdstip Assendelft 2 tegen KFC 2 en Assendelft 4 tegen SVA 5. Om 12.30 uur vindt ook nog het Walking Football plaats.

Klik hier voor het programma van dit weekend met toernooien oefenwedstrijden

Foto Michael Bruins


Laatste vv Assendelft publicaties