ClubsHPSK

Jordi van Beek vertrekt einde seizoen bij Sporting Krommenie

Na 7 mooie jaren bij Sporting Krommenie heeft Jordi van Beek aangegeven na dit seizoen een nieuwe uitdaging te willen aangaan.

Vanuit de club wordt de keuze uiteraard gerespecteerd, waarbij de samenwerking met Jordi de afgelopen 7 jaar uitermate plezierig is geweest. Op de social media account van Sporting Krommenie valt te lezen dat ze van een laagvlieger in de 4de klasse doorgegroeid zijn tot een team in de 3de klasse waar de tegenstanders serieus rekening mee houden en een ware ‘cupfighter’. Naast Jordi’s bijdrage aan de sportieve ontwikkeling van Sporting Krommenie is Jordi bovenal een prettig mens om mee samen te werken. Eerlijk, duidelijk en stelt altijd het teambelang voorop. Daarbij heeft Jordi zich ook als clubmens volop ingezet voor onze vereniging in de breedte.

De Technische Commissie en het Bestuur van Sporting gaat de samenwerking in deze vorm missen, waarbij Jordi als betrokken voetbalvader natuurlijk nog bij Sporting Krommenie betrokken zal blijven. Vanzelfsprekend kijkt de club met dezelfde ambities en vertrouwen uit naar het lopende seizoen en gaan ze voor een sportief mooie afsluiting!

Het vertrek van Jordi biedt ook weer mogelijkheden om te kijken naar de invulling van het hoofdtrainerschap van de selectie. De Technische Commissie gaat aan de slag om een helder profiel samen te stellen van de nieuwe hoofdtrainer en vervolgens een zorgvuldige opvolgingsprocedure te starten. De club heeft er veel vertrouwen in dat ze een goede invulling gaan vinden die past bij het DNA en de ambities van Sporting Krommenie.

Bron en foto: Sporting Krommenie

Laatste Sporting Krommenie publicaties