BWClubsHP

Blauw Wit W voorzitter Oscar de Vries stopt

Dinsdag stond bij Blauw Wit W de Algemene Ledenvergadering op het programma. Naast de gebruikelijk agendapunten werden er traditiegetrouw meerdere Blauw Wit W leden en vrijwilligers in het zonnetje gezet. Sommigen vanwege hun vele jaren lidmaatschap, anderen voor hun (vele) werkzaamheden bij de club in het afgelopen jaar.

Voor Henk Verkade was er een speciale vermelding, hij werd benoemd tot Erelid van de club. Henk Verkade is jarenlang het gezicht van de jeugdafdeling geweest en tegenwoordig zet hij zich nog steeds in als gastheer op zaterdagochtenden.

Helaas was er ook minder goed nieuws op de ALV, aangezien Oscar de Vries heeft aangegeven te stoppen als voorzitter. Hij was sinds november 2020 voorzitter van Blauw Wit W. Oscar de Vries zal voorlopig nog wel aanblijven als voorzitter maar het bestuur hoopt dat een ander lid ervoor open staat deze zeer belangrijke rol op zich te nemen. 

Ook penningmeester Elzo Regeling heeft tijdens de ALV aangegeven na het huidige seizoen te stoppen. Elzo Regeling was de aanjager voor het verduurzamen van de vereniging en was een zeer belangrijke kracht voor de club tijdens de coronaperiode. Met de al openstaande vacature voor een secretaris betekent dit dat Blauw Wit W drie zeer belangrijke plekken moeten gaan invullen.

Bron/foto: Blauw Wit W

Laatste Blauw Wit W publicaties