AssendelftClubsHP

Guillaume Groot nieuwe trainer Assendelft

vv Assendelft heeft Guillaume Groot binnen gehaald als hoofdtrainer voor het nieuwe seizoen. Na het aangekondigde vertrek van Lars Keppel naar Hollandia is de club op zoek gegaan naar een nieuwe hoofdtrainer. Hierbij kwam de bij Saenden vertrekkende Guillaume Groot in beeld. Na een aantal zeer goede gesprekken met het bestuur en vertegenwoordiging van de selectie heeft Assendelft voor hem gekozen.

Met Guillaume heeft Assendelft in het verleden al goede ervaringen gehad. In de periode 2012-2017 kende Guillaume namelijk een zeer goede periode als hoofdtrainer bij vv Assendelft met twee kampioenschappen en behoud in de eerste klasse als afsluiting. Volgens het bestuur past hij goed bij de club die voor het sportieve succes gaat en de gezelligheid niet uit het oog verliest. Hiernaast staat bij Guillaume de teambuilding hoog in het vaandel en heeft hij veel individuele aandacht voor de spelers.

Enrico Schouten gaat Guillaume assisteren bij het eerste elftal net zoals hij dat al eerder bij KFC heeft gedaan. Deze succesvolle combinatie wordt dus weer herenigd nadat Enrico een uitstapje naar Wijk aan Zee heeft gemaakt.

Voor de training en coaching van het tweede elftal is Rene Beerepoot aangesteld. Hij was eerder trainer bij  de SVA jeugd en derde elftal. Het tweede elftal komt momenteel uit in de tweede klasse en de ambitie is om in de top van deze klasse mee te draaien en zo mogelijk te promoveren.

Paul Hoeve gaat door als keeperstrainer.

Met de nieuwe trainersstaf verwacht de club een mooie toekomst in hopelijk de eerste klasse en anders de tweede klasse tegemoet te gaan.

Op de foto van links naar rechts:

Enrico Schouten, Guillaume Groot, Paul Hoeve en Rene Beerepoot

Persbericht vv Assendelft


Laatste vv Assendelft publicaties