HPVV

Grote Clubactie: koop een lot en steun jouw club!

Zaterdag 23 september is de landelijke Grote Clubactie van start gegaan. Een manier voor clubs om extra inkomsten te genereren, door losse loten en Superloten te verkopen.

Ook de Zaanse clubs doen dit jaar weer massaal mee met de Grote Club Actie. Zij hopen net als voorgaande jaren weer op een grote opbrengst, dat door de clubs vooral gebruikt wordt voor de aanschaf van specifieke materialen (bv jeugddoeltjes) of het organiseren van evenementen en leuke activiteiten.

Een los lot kost € 3,- waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat. Bij een Superloten koop je in één keer 50 loten t.w.v. € 150,-, deze zijn vooral populair voor bedrijven, gehele teams of de sponsors van de clubs. Sommige clubs maken bij de verkoop van een Superlot een aparte post op social media, wat het bedrijf, team of sponsor weer extra aandacht oplevert (win-win).

Iedereen kan ook online loten kopen en daarbij zijn/haar favoriete club selecteren. De opbrengsten komen dan uiteindelijk ten goede van jouw club. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail.

Wil je jouw club steunen koop dan ook een lot! Dat kan via deze link naar de verkooppagina van de Grote Clubactie.

Staat jouw club niet vermeld op de verkooppagina en/of heb je interesse in de aanschaf van een Superlot van jouw favoriete club, ga dan de website of social media kanalen van de betreffende club voor meer informatie over hun (eventuele) deelname aan de Grote Club Actie!

Kopers van de loten maken kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een bedrag van € 100.000,=. De trekking van de Grote Clubactie 2023 vindt plaats op 28 november en vanaf 29 november kun je je lotnummer controleren.