ClubsHPZVC

Geslaagde deelname ZVC’22 G-team Coaches on Tour

Waar de belangrijkste wedstrijden van het jaar voor het betaald voetbal in de meeste gevallen dit seizoen nog moeten komen, hebben sommige clubs de leukste wedstrijden van het seizoen al achter de rug.

Tijdens de 30ste editie van Coaches on Tour kwamen op woensdag 13 september trainers van alle Nederlandse betaald voetbalorganisaties op zes plekken in het land in actie als gelegenheidscoach voor G-voetbalelftallen. Ook de spelers van ZVC ’22 kwamen in actie bij SV De Meteoor samen met trainers van Ajax, AZ, FC Utrecht, FC Volendam, Almere City en Telstar.

Na de opening van het toernooi die verzorgd werd door Ron Jans, verrichte bondscoach Andries Jonker de aftrap in Amsterdam. Alle spelers van ZVC ’22 stonden onder leiding van FC Volendam coach Matthias Kohler. Ze werden in het complete tenue van FC Volendam gehesen die ze na afloop allemaal mochten houden. 

De eerste wedstrijd werd met 1-0 verloren van Telstar, de tweede wedstrijd kregen zij 1 doelpunt tegen en verloren van AJAX maar met het gelijkspel tegen AZ zijn ze toch op een verdiende 3e plaats geëindigd.

Daarnaast werd er nog een penaltybokaal gehouden. Uiteraard stond bij deze editie van Coaches on Tour het plezier weer voorop en is het een top dag geworden voor iedereen.

Tekst/foto’s ZVC’22

Laatste ZVC’22 publicaties