ClubsHPZVC

Geslaagd Fikkie Fikkie Toernooi ZVC’22

Afgelopen vrijdag werd bij ZVC’22 weer het traditionele Fikkie Fikkie Toernooi gehouden. Het Toernooi werd voorheen altijd georganiseerd bij één van de voorlopers van ZVC’22, Zaanlandia. Net als voorgaande edities was het ook dit jaar weer een zeer geslaagde avond en was het voor velen weer een gezellig weerzien van Zaanse voetbalvrienden.

Maar liefst 21 teams met spelers van onder andere ZCFC, RCZ, Zaandijk, KFC en uit de tijd Zaanlandia kwamen in actie. Het team van Sminia wist uiteindelijke de recreatieve poule van 5 teams te winnen. Bij de meer “fanatiekere” teams waren er 4 poules van 4 teams, waarvan de poulewinnaars naar de halve finale gingen. Verdedigend kampioen Bolke werd in deze halve finale uitgeschakeld door de latere winnaars Eric’s Angels, dat in de finale won van De ZCFC Sterren.

De derde en gezelligste helft eindigde vervolgens onbeslist ondanks dat deze meerdere keren werd verlengd. De organisatie sprak dan ook van een top avond, mede mogelijk gemaakt door de inzet van ruim 30 vrijwilligers waar de organisatie dan ook erg dankbaar voor was.

Bron/foto’s ZVC’22

Foto boven Eric’s Angels, onder Team Sminia

Naar alle ZVC’22 publicaties