ClubsHPZVC

ZVC’22 strikt voor volgend seizoen Serdar Öztürk als hoofdtrainer

Een jaar nadat hij afscheid nam van de club waar hij zijn hart heeft liggen is Serdar Öztürk (34) door de zaterdag derde klasser ZVC’22 aangetrokken als hoofdtrainer. ZVC’22 en huidig trainer Peter van der Zwaan hakten de knoop eerder al door: hun wegen gaan scheiden aan het eind van het seizoen.

Serdar Öztürk traint en begeleidt momenteel de selectie van Fortuna Wormerveer O23, nadat hij de laatste maanden van vorig seizoen nog de interim-trainer was van FC Zaandam. Serdar Öztürk erkent dat het nu niet goed gaat met het eerste elftal van ZVC’22, de ploeg staat met 1 punt op de laatste plaats. ‘Bij ZVC’22 zal ik naar alle waarschijnlijkheid starten in de vierde klasse. Dat is helaas niet anders. Maar we gaan er met z’n allen aan werken en zullen samen de club weer moeten opbouwen.’

Serdar Öztürk heeft een contract voor twee jaar getekend met een optie voor een derde jaar. Ook Hoofd Voetbalzaken Arno den Boer is verguld met de aanstelling. “Serdar is ambitieus en past precies bij onze doelstellingen. Qua persoon en is een echte persoonlijkheid. Wij kijken dan ook uit naar de samenwerking. Bij ZVC’22 willen we samen met hem de fundamenten verder gaan uitbouwen voor een mooie toekomst, waarbij we eigen talenten vanuit de jeugd naar de senioren ontwikkelen en een clubcultuur creëren waar plezier en prestaties samen gaan.” 

Aangeleverd ZVC’22

Laatste ZVC’22 publicaties