ClubsHPRCZ

Zonovergoten RCZ Ella Arendse Toernooi groot succes

Dit weekend stond bij RCZ al weer de 6e editie  van het Ella Arendse Toernooi voor jeugdteams op het programma. Ook dit jaar was het de organisatie weer gelukt om een groot deelnemersveld samen te stellen. Van de Mini’s categorie tot en met de O15 kwamen er, verdeeld over 2 dagen, bijna 100 teams in actie. Onder de deelnemers niet alleen veel teams van Zaanse clubs, maar ook veel teams van buiten de Zaanstreek die je normaal gesproken in competities niet snel tegen zal komen. Dat maakte de uitdaging voor de spelers alleen maar leuker

Onder toeziend oog van heel veel toeschouwers, die zoveel mogelijk gebruikt maakte van de schaduw van de bomen, werd er op 3 velden volop gestreden om een mooie beker en medaille. Ook kwamen de ploegen tussendoor nog in actie voor het doelpuntenspel waarmee ze een verkoelde drankje konden winnen. 

André Punt: “We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd toernooi, waarbij we heel veel positieve reacties van de teams en/of meegekomen ouders/familie hebben ontvangen. Het toernooi vergt sowieso veel voorbereiding en ook op de toernooidagen zelf, proberen we het de teams zo goed mogelijk naar de zin te maken. Gelukkig kunnen we bij RCZ uiteindelijk altijd terugvallen op de inzet van een grote groep vrijwilligers, waarvoor wij ze ook heel erg dankbaar zijn.” 

Foto’s Peter Arendse


Laatste RCZ publicaties