ClubsHPWSV

Zeer geslaagd Hofjestoernooi bij WSV’30

Afgelopen zaterdag was de laatste speelronde van het Hofjestoernooi bij WSV’30. Het jaarlijkse zaaltoernooi dat al bijna 25 jaar wordt georganiseerd, kon dit jaar gelukkig weer in de eigen hal worden gespeeld. Door de coronaperiode werd het vorig seizoen bijvoorbeeld nog buiten op het A-veld georganiseerd, zodat het Toernooi tenminste kon doorgaan.

Het Toernooi is namelijk een echte WSV’30 traditie geworden waar spelers én ouders weken naar uitkijken. Verdeeld over 4 speelronden werden er in de diverse leeftijd categorieën (O07 t/m O13) meerdere poule wedstrijden gespeeld en het programma was zo ingedeeld dat alle teams op de laatste speeldag in actie zouden komen. Zoals verwacht werden elke speelronde de wedstrijden gespeeld onder een grote publieke belangstelling en werd er op een sportieve manier gestreden voor de punten.

Ook dit jaar pakten organisatoren Hans Weijers en Marco Stommel tijdens de prijsuitreiking groots uit met teamprijzen en individuele prijzen, zoals de maker van elke 25e doelpunt of de topscoorders. Daarnaast was er ook dit jaar weer een grote loterij georganiseerd, waarbij prachtige prijzen te winnen viel.   

Foto’s WSV’30

 

Laatste WSV’30 publicaties