HPZC 23

(Z)aan Tafel levert meer dan € 105.000,= op

Donderdagavond vond het evenement (Z)aan Tafel plaat, dat dit jaar gezamenlijk georganiseerd werd door de FEBO Zaanstad Cup en haar maatschappelijk partner (Z)aan de Wandel. De avond had als doel zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het Antoni van Leeuwenhoek en Anna’s huis, Centrum voor leven na kanker.

In de schitterende Stoomhal in Wormer werd er voor de 125 aanwezigen een 4-gangen diner met bijpassende wijnen geserveerd. Tussen de gangen door was er niet alleen ruimte voor muziek van Paul Bond en Ricky Koole ook kwamen er diverse betrokkenen aan het woord.  Zo spraken Peter Tange (Anna’s Huis), Tessa Steenbruggen (AVL) en Dick Decker ((Z)aan de Wandel) over het belang van onderzoek naar borstkanker en de het belang van goede (na)zorg van lotgenoten.

Onder leiding van de presentatrice van de avond Chimène van Oosterhout werden er gedurende de avond ook diverse kavels, zoals een bezoek aan een wedstrijd van Wolfsburg en een complete FEBO-experience geveild, waarbij er door de aanwezigen gul werd (op)geboden. Vooraf had de organisatie het  streefbedrag op €30,000,= gesteld, maar al snel bleek dat dit bedrag ruimschoots gehaald zou worden.  De totale opbrengst van de avond kwam uiteindelijk op meer dan €105,000,=.

Bij de bekendmaking van het totaalbedrag was de organisatie zichtbaar onder de indruk van deze  gigantische opbrengst voor het Anna’s huis en het Antonie van Leeuwenhoek. Zij waren de aanwezigen dan ook zeer dankbaar voor hun getoonde betrokkenheid en konden niets anders spreken van een geslaagde avond voor een heel goed doel…

Ga voor meer informatie naar de websites van (Z)aan de WandelAntonie van Leeuwenhoek en Anna’s huis


Laatste Zaanstad Cup 2023 publicaties