ClubsHPZVC

Winterstop: ZVC’22 oefent in Marokko

De spelers van ZVC’22 nemen komende dagen nog deel aan het Zaans Kerstzaalvoetbaltoernooi (klik hier voor programma) voordat de (gehele) selectie een paar dagen vrij heeft in deze winterstop. Op 4 januari heeft trainer Serdar Ozturk namelijk al weer de eerste training van 2024 gepland. Ter voorbereiding van ZVC’22 op de 2e seizoenshelft van de competitie zoekt de ploeg de warme oorden van Marokko op. Van zaterdag 6 januari t/m dinsdag 9 januari verblijft de selectie in Marrakech, waar het niet alleen zal genieten van de schitterende omgeving maar er ook getraind en gevoetbald zal worden.

Ook op eigen bodem staan er nog meerdere trainingen op het programma en zal er ook nog een oefenwedstrijd worden gespeeld. Op donderdag 11 januari is ZSGOWMS O23 de tegenstander. Zaterdag 20 januari hervat de nummer 6 in de 4e klasse zaterdag de competitie met een zware thuiswedstrijd tegen de nummer 2 SVW’27. (klik hier voor de stand)

ZVC’22 heeft een wisselvallig seizoen tot nu toe waarbij goede wedstrijden dan wel uitslagen worden afgewisseld met verrassende nederlagen, zoals in de laatste wedstrijd voor de wintertstop tegen laagvlieger Kadoelen. ZVC’22 verzuimde daardoor de aansluiting te houden met de subtop en staat nu met 15 punten uit 11 wedstrijden, 5 punten achter op nummer 4 OFC.

Foto ZVC’22

Laatste ZVC’22 publicaties